Værdigrundlag

Vi sikrer rammerne for et fair spilmarked

Spillemyndigheden har til opgave at sikre et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere og spiludbydere. Vi udsteder de relevante tilladelser til spiludbud i Danmark, og vi fører et risikobaseret tilsyn med området.

Vi udfører analyser af spilmarkedet, og vi leverer klar og gennemskuelig vejledning og information. Det er en forudsætning for vores arbejde, at vi er fremsynede og handlekraftige i forhold til den hastige udvikling på markedet. Derfor udveksler vi viden og erfaring med andre lande om spiludbud og spilregulering.

Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Vi har fokus på at have et konstruktivt samarbejde med vores interessenter, og vores ledere og medarbejdere løser vores mange udfordrende opgaver professionelt og med stor engagement. Vores ekspertise går hånd i hånd med vores dedikation til at sikre et lovligt og trygt spilmarked i Danmark.

Vi tager ansvar, og vi samarbejder – om den samlede opgave og i de daglige beslutninger. Sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet sikrer Spillemyndigheden fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. 

Faglighed Ansvarlighed
Spillemyndigheden sætter en ære i et kompetent tilsyn med spiludbyderne. Vi har en professionel tilgang til vores arbejde og er eksperter på vores område. Vi bygger vores administration på hør faglighed og stort engagement. Spillemyndigheden tager ansvar for et velreguleret og fair spilmarked. Vi har fokus på at beskytte spillerne samt børn, unge og særligt udsatte. Vi lægger vægt på at informere og vejlede om rammerne for lovligt spil.
Samarbejde Udsyn
Spillemyndigheden har højt til loftet, hvilet betyder, at vi har plads til forskellighed og er åbne for nye ideer. Vi arbejder sammen og vægter trivsel og tillid højt. Respekt for hinanden er en vigtig forudsætning for måden, vi løser vores opgaver på. Spillemyndigheden er på forkant med udviklingen og tør gå nye veje. Vi er åbne for nye vinkler i vores tilsyn og har en løbende dialog med vores interessenter. Spil er internationalt forankret, og det er derfor en forudsætning, at vi har et fokus på spiludviklingen i andre lande.